Slavisa Pantelic Nesreca 1210x642 - НАСТРАДАО СЛАВИША ПАНТЕЛИЋ - ВЕТАР ПОКРЕНУО РАМПУ НА НАСИПУ У ЦРНОЈ БАРИ И УДАРИО У ЊЕГОВ АУТОМОБИЛ
ИСТАКНУТО ТРАКА

НАСТРАДАО СЛАВИША ПАНТЕЛИЋ – ВЕТАР ПОКРЕНУО РАМПУ НА НАСИПУ У ЦРНОЈ БАРИ И УДАРИО У ЊЕГОВ АУТОМОБИЛ

pin - НАСТРАДАО СЛАВИША ПАНТЕЛИЋ - ВЕТАР ПОКРЕНУО РАМПУ НА НАСИПУ У ЦРНОЈ БАРИ И УДАРИО У ЊЕГОВ АУТОМОБИЛ

Славиша Пантелић Панта, секретар Месне заједнице Црна Бара настрадао је у четвртак пре подне на новоизграђеном насипу у овом селу. Од задобијених повреда он се опоравља у шабачкој болници.

Славиша је својим аутомобилом кренуо на Банов брод да би измерио водостај, а претходно је је то обавио на Васином шибу, где је направио фотографије и видео снимке и поделио их на друштвеним мрежама.

Фотографије и снимци које је поставио привукли су велику пажњу с обзиром на опасност од поплава, а нико, па ни он, није слутио да ће на путу до ушћа Дрине у Саву доживети праву драму и пуком срећом сачувати главу.

Slavisa Pantelic Panta 1 - НАСТРАДАО СЛАВИША ПАНТЕЛИЋ - ВЕТАР ПОКРЕНУО РАМПУ НА НАСИПУ У ЦРНОЈ БАРИ И УДАРИО У ЊЕГОВ АУТОМОБИЛ
Славиша Пантелић на радном месту

До ушћа Дрине у Саву није ни стигао. Рампа на новосаграђеном насипу, која није била закључана, од удара јаког ветра се заљуљала и ударила у шовершајбну Пантелићевог аутомобила. Од силног ударца аутомобил се сурвао са насипа који је на том месту изразито висок и потом ударио у дрво испод насипа.

Пантелић је задобио озбиљне повреде главе, поломљена му је и вилица, избијени су му зуби. Кратко време био је без свести.

Сва срећа па је наишло неколико људи који су му помогли и превезли до Дома здравља, иначе би се угушио због крварења.

Упућен је у болницу у Шапцу где ће у уторак бити оперисан.

Д.Г.

Related Images: